ISTEN HOZTA A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI PLÉBÁNIÁK HONLAPJÁN!

/SZÉKKUTAS FÍLIA

Szent Mihály templom   
Székkutas Szabadság u. 3

Miserend:
| Csütörtök | 17 óra | | Vasárnap | 17 óra|

Székkutason október 26-án csütörtökön a szentmise elmarad.

Székkutason november elsején Mindenszentek Ünnepén az elhunyt szeretteinkért imádkozunk Ökumenikus ima keretében 11:00 órakor a temetőben. Majd 17:00 órakor a szentmise keretében is imádkozunk az elhunyt székkutasi katolikusokért.

Székkutason november 9-e csütörtöktől éltbe lép a téli miserend. Vagyis a csütörtöki szentmisék 16:00-kor kezdődnek. A vasárnapi szentmisék télen is 17:00 órakor fognak Székkutason kezdődni. A téli rossz idő pl. hóvihar, ónos eső esetén Székkutason a szentmisék elmaradhatnak.

Székkutason november 12-én vasárnap 17:00 órakor a szentmise keretében rendezzük meg az idősek napját. Jakab Zoltán plébániai kormányzó atya fogja kiszolgáltatni a betegek szentségét. Szeretettel várjuk erre az alkalomra idős és beteg testvéreinket. Kérem, hogy telefonon jelezzék, Zoltán atyának, ha segítségre van szükségük erre a szentmisére való eljutásra. A szentmise után agapét is szeretnénk tartani, ezért kérem a Kedves Testvéreket, hogy hozzanak süteményt, kalácsot, stb.. erre a jeles alkalomra. Köszönjük szépen!

Székkutast ellátó plébánia: Szent István Király Plébánia Hódmezővásárhely.
Az ügyek intézésére Székkutason a szertartások előtt és után, valamint Hódmezővásárhelyen Szent István Király Plébánián az irodai félfogadási időben van lehetőség.
6800 Hódmezővásárhely
Szent István tér 4.
Telefon: 62/241-491

 

 

 

Módosítás dátuma: 2017. október 20.


non nobIs DomIne, non nobIs seD glorIæ MaIorI tVæ


A honlap az (em) ecclesia segítségével készült.
© (em), 2007-2008.   -   emecclesia.hu