ISTEN HOZTA A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI PLÉBÁNIÁK HONLAPJÁN!

Kezdőlap

Hirdetések


Rózsafűzér Királynőjének Ünnepén, 2021. október 7-én este Hódmezővásárhelyen a Szent István templomban 17:30-tól zsolozsmát imádkozunk; 18 órától az ünnepi szentmisét Veréb László szegedi spirituális atya mutatja be. A szentmise után agapé lesz a nővérek rendházában. Mindenkit szeretettel várunk, a domonkos nővérek.


A domonkos nővérek örömmel tudatják, hogy rendházukban újraindulnak a felnőtt hittanok szerdai napokon az esti szentmise után kb. 18:45-től 20 óráig. Szeptember 22-én Ármella n. tartja az első bibliakört; szeptember 29-én pedig Dóra n. az első felnőtt katekézist. Szeretettel várunk minden régi és új résztvevőt.

Dícsértessék a Jézus Krisztus!

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm a Hódmezővásárhelyi Római Katolikus Plébániák honlapján!

A honlap célja, hogy segítségével tájékoztatást adjunk plébániánkról, annak életéről, eseményeiről. Ezzel is segíteni szeretnénk nem csak az információ-áramlást, de azt is gondoljuk, hogy teljesebb képet adhatunk egyházközségeinkről.

Szeretnénk felkelteni az érdeklődést, és egyben felkínáljuk a közösségünk életében való részvételt.

Ezen lehetőséggel a közösség szellemi - és lelkivilágát óhajtjuk gazdagítani, bátorítani a krisztusi úton való haladásra!

Keresztény küldetésünk megélésében fontos eszköz lehet az internet. Bízunk benne, hogy lehet úgy használni ezt a korszerű eszközt, hogy az segítse az embereket visszatalálni az Anyaszentegyház közösségébe. Mi tehát ennek szolgálatára szánjuk ezt az internetes oldalt.

Kívánjuk a látogatónak, hogy merítsen hasznos információt, találjon örömet, vigasztalást és érezze Isten áldó kegyelmét!

Isten áldását kérve tisztelettel és szeretettel:

Németh László

esperes plébános

Szentháromság Templom képei

Szent István Templom képei

Új fényképek

 

 

 

Módosítás dátuma:A honlap az (em) ecclesia segítségével készült.
© (em), 2007-2008.   -   emecclesia.hu